Boeken

De overgang, jouw tweede lente

De overgang is voor veel vrouwen een periode waar ze tegenop zien. Dat is helemaal niet nodig. Het kan namelijk een hele mooie periode zijn. Dit boek geeft een andere kijk op de overgang en staat vol met praktische tips om gemakkelijker door de overgangsperiode te komen. Het is heel fijn als je weet wat je kunt doen aan de soms langdurige klachten.

Met (kleine) aanpassingen in je voeding en leefstijl kun je grote verbeteringen merken in je slaappatroon, je stemming en je energie. Er zijn tips voor het verminderen van opvliegers, hartkloppingen en gewrichtsklachten en nog veel meer. Kortom, dit is een fijn boek voor alle vrouwen die voor de overgang staan of er middenin zitten. Ook als je geen klachten hebt is dit een fijn boek, om deze periode bewust door te maken. Op weg naar een nieuwe fase. Een nieuwe lente.

Het uitgeven van dit boek is nog bezig. Wil je zeker weten dat je een boek kunt kopen als het uitkomt? Meld je dan aan voor de voorinschrijving. Je krijgt dan een melding zo gauw het boek op de markt verschijnt.

Wil je zeker weten dat je een boek kunt kopen als het uitkomt? Meld je dan aan voor de voorinschrijving:

Gewoon Emma

In 2009 schreef ik dit boek voor mijn dochter. Het boek gaat over Emma, een gewoon meisje van 9 jaar. Heel gewoon, maar toch anders dan haar klasgenootjes. Emma is namelijk geboren met een schisis, een spleet in haar lip. Ze heeft met haar beste vriendin en een paar jongens uit haar klas een geheime club. Een club die altijd bij elkaar blijft denkt Emma. Maar dan moet ze naar het ziekenhuis.

Het boek is hier te bestellen bij Schisis Nederland